Opstart perikelen

Hallo mijn naam is Ina Rozema. Ik ben eigenaar van Zunne yoga.

Zunne biedt sinds 2020 aktiviteiten op het gebied van yoga, coaching en wandelen aan. Met Zunne wil ik mensen laten stralen en hun eigen kracht weer laten ontdekken, die een ieder in zich heeft. Zunne is voor jong en oud.
Bewegen, ontspannen, stil zijn, de natuur (her)ontdekken, spelen, dartelen, jezelf zijn. Straal en wees je eigen zon.

Een nieuwe website, voelt als een nieuw begin. Nieuwsgierig en een tikkie het ook spannend vindend ging ik 2020 in. Vertrouwend op mijn eigen kwaliteiten, mijn weg zoekend, hulp vragend en zijn in het nu…
Eckhart Tholle schreef een boek “de kracht van het nu”. Leven in het nu is fijn zonder verwachtingen, zonder goed of fout. Gewoon ontspannen in het hier en nu, hoe doe je dat? Yoga kan hierbij helpend zijn. De asana’s (yogahoudingen) helpen je gedachten los te laten en je te focussen op je lichaam en op de adem. Als je dat doet, ben je floep in het hier en nu. Hoe mooi is dat!
Dit betekent niet dat er geen gedachten meer zijn, maar het wordt helderder in je hoofd en je weet weer wat belangrijk is. Je ontspant in het huidige moment en je gedachten worden rustiger.

Terug naar de nieuwe website. Ik vond het wel rustig qua reacties via de website…maar ok√© hey geen verwachtingen, los laten……
Nou ja tot een bepaalde hoogte: het contactformulier van de website van Zunne yoga bleek niet te werken.
Wat fijn dat enkele mensen dan nogmaals een bericht via een ander kanaal stuurden, waardoor ik hierachter kwam. Inmiddels functioneert het contactformulier weer naar behoren. Helaas zijn de berichten niet meer terug te vinden. Mocht je vanaf het in de lucht gaan van de site een bericht via het contactformulier verstuurd hebben en geen reactie hebben ontvangen, vraag ik je om nogmaals met me contact op te nemen. Met een zunnige groet, Ina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *