Visie
Zunne yoga biedt verschillende vormen rustige yoga aan. Begonnen als kinderyoga docent en sociaal pedagogisch hulpverlener is Zunne inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf waar wekelijks yogalessen worden gegeven.
In een prettige, veilige en vertrouwde sfeer worden de lessen gegeven, deze zijn voor iedereen toegankelijk. Lessen zijn in groepsverband of op individuele basis.

Zunne yoga hecht veel waarde aan het afstemmen van yoga op elk individu, zodat een ieder op zijn eigen manier de oefeningen kan beleven en toepassen in zijn dagelijks leven. Ook staat Zunne stil bij de filosofie achter de yoga en krijgt de spirituele kant van de oefening zeker zijn aandacht. Daarmee wordt yoga niet alleen een oefening op lichamelijk vlak, maar tevens een weg naar een ruimer bewustzijn en een andere levenshouding.


Zunne is het Drentse woord voor zon. Zunne yoga wil mensen hun eigen (zunne) kracht weer laten ontdekken/voelen. Iedereen mag stralen vanuit zijn eigen kracht. Met meer lichaamsbesef en een liefdevolle blik naar jezelf. Verandering toelaten en verbinding voelend door te zijn in het moment met alles wat er is.
Ieder mens: kind of volwassene is speciaal en mag zijn precies zoals hij is. Ieder ontdekt op zijn eigen manier en heeft iets anders nodig. Soms is dit aansluiten bij en soms roept dit ook weerstand op; hoe mooi is dat je dit kunt en mag onderzoeken. Er bij blijven, ruimte creërend met de adem, een innerlijke glimlach op je gezicht toveren door een visualisatie. Ik krijg energie van yogales geven, het individueel coachen van mensen op een holistische manier en het wandelen met mensen in de natuur.Ik geniet van het geven van de lessen en laat graag de volwassenen ook weer even kind zijn door speelse
elementen
in de les toe te passen. Gewoon doen, minder denken, genieten, bewegen, ervaren en ontspannen! Met een knipoog en met een glimlach.
Is yoga zweverig? Voor mij niet. Ik ben nuchter, zoals zoveel mensen in Drenthe. Yoga maakt dat je kunt ervaren en meer in het hier en nu kunt zijn.
Ik merk dat het regelmatig uitoefenen van yoga mij tevredenheid, rust en bewustwording oplevert. Ik ben meer gefocust, zit lekkerder in mijn vel en merk dat mijn flexibiliteit en kracht toenemen.

Speels, nuchter, enthousiast, inventief, betrokken, liefdevoel, gebruik maken van humor, afgestemd op de mogelijkheden van jong of oud zijn kwaliteiten die ik meebreng tijdens mijn lessen.