Visie
Zunne yoga biedt Hatha Yoga aan. Begonnen als kinderyoga docent en sociaal pedagogisch hulpverlener is Zunne inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf waar wekelijks yogalessen worden gegeven.
In een prettige, veilige en vertrouwde sfeer worden de lessen gegeven, deze zijn voor iedereen toegankelijk. Lessen zijn in groepsverband of op individuele basis.

Zunne yoga hecht veel waarde aan het afstemmen van yoga op elk individu, zodat een ieder op zijn eigen manier de oefeningen kan beleven en toepassen in zijn dagelijks leven. Ook staat Zunne stil bij de filosofie achter de yoga en krijgt de spirituele kant van de oefening zeker zijn aandacht. Daarmee wordt yoga niet alleen een oefening op fysiek vlak, maar tevens een weg naar een ruimer bewustzijn en een andere levenshouding.


Zunne is het Drentse woord voor zon. Zunne yoga wil mensen hun eigen (zunne) kracht weer laten ontdekken/voelen. Iedereen mag stralen vanuit zijn eigen kracht.
Mijn visie in het werken met kinderen is dat ieder kind speciaal is, er mag zijn, precies zoals hij is. Ik krijg energie van yogales geven, het individueel coachen van mensen met yoga, het naar buiten gaan met mensen.Ik geniet van het geven van de lessen en laat graag de volwassenen ook weer even kind zijn door speelse
elementen in de les toe te passen. Gewoon doen, minder denken, genieten, bewegen, ervaren en ontspannen!
Is yoga zweverig? Voor mij niet. Ik ben nuchter, zoals zoveel mensen in Drenthe. Yoga maakt dat je kunt ervaren en meer in het hier en nu kunt zijn.
Ik merk dat het regelmatig uitoefenen van yoga mij tevredenheid, rust en bewustwording oplevert. Ik ben meer gefocust en merk dat mijn flexibiliteit en kracht toenemen.

Speels, nuchter, enthousiast, inventief, gebruik maken van humor, afgestemd op de mogelijkheden van volwassene en kind zijn kwaliteiten die ik meebreng tijdens mijn lessen.