Wat neem je mee naar de les?

 

 

makkelijk zittende kleding

Kleding waarin je makkelijk kunt zitten en bewegen. Laagjes over elkaar heen zijn handig, dan kun je evt. iets uit/aan doen. Een vestje en warme sokken is een goed idee voor de eindontspanning.

 

Eten en drinken

Eet en drink niet te veel voor de les. Twee uur voor de les eten is fijn en dan het liefst niet te zwaar. Na de les kun je water/thee tot je nemen. Het is dan belangrijk om goed te drinken om de afvalstoffen af te voeren.

 

Geen pijn doen

De oefeningen mogen geen pijn doen, je kunt een rek of strek voelen. Blijf binnen de grenzen van jouw lichaam. Yoga doe je voor jezelf. Vergelijk jezelf niet met anderen, ieder lichaam is anders, ieder voert de oefeningen anders uit.

 


Yogamat en dekentje

Als je een proefles volgt, kan Zunne yoga voor een yogamatje zorgen.
In verband met de hygiëne maatregelen verzoeken we je om een eigen matje mee te nemen. Een dekentje mee is fijn o.a. voor de eindontspanning.
Je kunt bij ons je eigen yogamat kopen, of je neemt zelf een yogamat mee. Ook zijn er heerlijke dekentjes van Yakwol bij ons verkrijgbaar.

Overige materialen aanwezig


Op de locatie zijn meditatie kussens en meditatie bankjes aanwezig. Te gebruiken voor een optimale en ontspannen zithouding.
Ook kleine kussentjes voor ondersteuning van het hoofd tijdens de savasana. Mede als grotere kussens bij rugklachten onder de knieën te leggen tijdens de eindontspanning zijn aanwezig.