Yoga buiten

Hoe leuk is het om yoga buiten te kunnen geven. In de natuur, met je gezicht in de zon, je haren in de wind
en je voeten in het gras.

Hatha yoga of stoelyoga

Zunne yoga geeft yogalessen buiten: Hatha yoga voor volwassenen.
Er is veel mogelijk workshops of een aantal lessen. De lessen zijn ontspannen en plezier staat voorop!

Kinderyoga

Bewegen( o.a. Lopen, stampen, kruipen, springen) , tik spelletjes,  yogahoudingen (die naar dieren zijn vernoemd), ademspelletjes, concentratiespelletjes, zintuigspelletjes, liedjes en versjes  zijn de ingrediënten die de yogales inkleuren. Hierbij wordt aangesloten bij de belangstelling en de belevingswereld van de kinderen.begeleiding-ina

In de lessen wordt gebruik gemaakt van materialen als kinder/prentenboeken, muziek(instrumenten), spelparachute, kleurplaten in de vorm van een mandala en materialen uit de natuur.

Bij mooi weer heerlijk buiten; Zunne yoga neemt yogamatjes mee. Mocht het weer wat minder zijn is een tent of andere overdekte ruimte welkom.

Voor meer informatie

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden, neem middels het contactformulier of telefonisch contact op.

Zunne maakt n.a.v. uw wensen graag een vrijblijvende offerte.

Yoga op de Lemeler Esch


Op camping de Lemeler Esch zal ook in 2021 Yoga Camp georganiseerd worden door Yoga Ommen. Tijdens deze weken vinden er dagelijks yogalessen voor volwassenen plaats op deze prachtige natuurcamping.
Voor de kinderen is er ook yoga. Dit wordt aangeboden door de camping zelf. Rianne Otte van Veerkracht yoga en ik zullen daar één keer per week een les verzorgen voor kinderen van 4-12 jaar. Yo ga je mee op de camping?!

www.veerkrachtyoga.nl