Yogadocente en sociaal pedagogisch hulpverlener Ina Rozema (1971) is eigenaar van Zunneyoga.
Zij is begonnen met yogales aan kinderen geven in 2011 en geeft yoga aan volwassenen sinds 2015. Ina woont samen met haar man net buiten het dorp Steenwijksmoer, in de gemeente Coevorden.
Ze geniet van het wonen op het platteland; de ruimte, de uitgestrektheid en de natuur. Regelmatig is ze te vinden samen met de hond in het veld of de bossen.

Ina wandelt graag. Tijdens het wandelen komt ze tot rust. Er ontstaat ruimte tijdens het wandelen.
Een andere passie van haar is muziek. Ina houdt ervan om te experimenteren; stilte, klankschalen, kosha’s, het luisteren naar of samen zingen van mantra’s, maar ook (pop)muziek kun je horen tijdens een yogales. Muziek is emotie: blijdschap, verdriet, boosheid; geraakt worden door muziek of door de schoonheid van de natuur of de stilte. Dit deelt Ina tijdens de les/wandeling.

Naast het geven van lessen, coaching en wandelen met groepen maakt Ina deel uit van de werkgroep Yoga en Long-Covid. Deze werkgroep ontwikkelt richtlijnen voor yogadocenten in het omgaan met cursisten die kampen met klachten van ‘Long COVID’.

De combi (jeugd)hulpverlening en yoga tekent het bedrijf Zunne. Naast wekelijkse groepslessen geeft Ina individuele lessen/coaching afgestemd op de hulpvraag/wens van de persoon. Ze is als personal coach aangesloten bij Kidslife Drenthe. Vorig jaar is ze met de 10 daagse specialisatie Herstel yoga bij kanker gestart.

Met Zunne laat ik mensen stralen; men kan de eigen kracht ontdekken die een ieder in zich heeft. De mens heeft een zelfherstellend vermogen welke versterkt kan worden. Zo kan gezondheid verbetert worden en psychische klachten vermindert.