Je batterij weer opladen met Mind-walk,
recharge jezelf in 10 outdoor trainingen.

Wat is Mind-Walk? Mindful wandelen, gecombineerd met invloeden uit de yoga, ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen en meditatie. Het is een veilige, effectieve manier om je gezondheid en fitheid te verbeteren, zowel geschikt voor beginnende als gevorderde wandelaars van alle conditie niveaus.

Als jij merkt dat je moeite hebt met ontspannen, omdat je de tijd niet neemt of gewoonweg niet weet hoe je moet ontspannen. Je ervaart dat je hoofd vaak te vol is. Of vind je het gewoon heerlijk om te wandelen in het bos, op de heide of het platteland? Dan is deze cursus zeker wat voor jou. We gaan met een groep van maximaal 8 personen de natuur in onder begeleiding van een coach. Je leert verschillende ontspanningstechnieken en ademhalingsoefeningen deze oefeningen zijn geïntegreerd in een wandeling van ongeveer 3 tot max. 5 km per keer.
We wandelen max 1,5 uur.

Mind-Walk is ontmoeten en ont-moeten.

Lijkt het je wat om:

  1. lekker te wandelen?
  2. je fitter en energieker te voelen?
  3. heerlijk te ontspannen en genieten van de natuur?
  4. je hoofd leeg lopen (minder stress te ervaren) waardoor je stemming verbeterd en je een goed gevoel krijgt?
  5. te ont-moeten en ontmoeten?

Meld je dan vandaag nog aan voor de cursus en wandel jezelf naar balans.

Reacties van de deelnemers van de cursus: “alles is nieuw, ik vond elk thema leuk!” “Ervaar het als heel positief”, “Mind-Walk heeft mij ontspanning, rust en afleiding gebracht”, “het was een goede mix van wandelen en oefeningen”, “ik zou anderen aanraden om Mind-Walk te gaan doen; het leert je om je in jezelf te richten en even afstand te nemen van de buitenwereld”. “Mind-Walk heeft mij mooie wandelingen in de natuur gebracht”. “Ik heb de Mind-Walk trainer als rustig, aardig en professioneel ervaren.” “Mind-Walk is een cadeautje voor mezelf, ik heb mezelf beter leren kennen.” “Wij vonden de Mind-Walk fijn. M.n. aandacht voor de omgeving. Ook de terugkoppeling naar de anderen zijn fijn. De tijd die je ons geeft en zeker d.m.v. kleine cadeautjes die we gebruikten om bewust te worden van de omgeving.”

Start 5 weekse vervolg training  Mind-Walk Zomer/Najaar 2022
Woensdag 15.00
Data: 31 augustus, 7, 14, 21 en 28 september 2022
Reserve datum: 5 oktober
Locatie: verschillende natuurgebieden nabij Coevorden

Kennismaken met Mind-walk kan ook tijdens een Mind-walk special:

Mind-Walk Special “Ruimte”
Dinsdag 20 september 14.00
Landgoed de Groote Scheere
Opgave: ina@zunneyoga.nl

 

Meer informatie en aanmelding: ina@zunneyoga.nl