Lente yoga

Beste lezer,

Een nieuwe lente, een nieuw geluid!
Een nieuw samenwerkingsverband. Met veel plezier ga ik met Yvonne, van Flow groepstraining de samenwerking aan.
Dit betekent tieneryoga en mindfit-relaxlessen in Slagharen!!

Volwassenen
Yoga voor volwassenen in Dalerpeel; vanaf 6 april start een cursus op de donderdagavond.
Er is nog plaats; geef je op en yoga mee!
Bij Invita Active wordt om de twee maand een Mindfit-relaxles gehouden. Tijdens deze les kun je op een sportieve, toegankelijke manier kennismaken met ontspanningsoefeningen. Laagdrempelig maak je kennis met yoga.
In Slagharen worden de Mindfit-relax lessen in cursusvorm aangeboden. Vanaf donderdag 9 maart een 4 weekse cursus. Graag ontmoet ik je in Slagharen, Coevorden of Dalerpeel.

Tieners
De tieneryoga in Coevorden is weer gestart na de voorjaarsvakantie met 7 enthousiaste meiden.
Naast yogahoudingen, ademoefeningen en meditatie bestaan de lessen uit spel, drama en creatieve opdrachten. Tieneryoga kan voor meer ontspanning, een betere concentratie en meer energie zorgen. Even een momentje voor jezelf, niets moet, geen prikkels, hoe voelt jouw lichaam en wat past bij jou!
Zodra er voldoende tieners zijn in Slagharen, dan gaan we daar van start met de tieneryoga voor teens van 10-15 jaar.

Kinderen
Yoga is geschikt voor elk kind. Soms wordt een yogaprogramma op maat aangeboden, waarbij het kind individueel wordt gecoacht. Een yogales wordt afgestemd op de belevingswereld van het kind en de hulpvraag van ouder en kind. Individuele kinderyoga is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.
Dit yogaprogramma is geschikt voor kinderen die weinig zelfvertrouwen ervaren, bij sociale problemen zoals het ervaren van stress, bij leer-/concentratieproblemen, ademproblemen, bij psychosomatische klachten als buikpijn/hoofdpijn of bij hoog gevoeligheid, AD(H)D, (licht) autisme/ PDD-NOS, kinderen met het syndroom van Down, kinderen met een motorische achterstand, bij slaapproblemen, kinderen die herstellend zijn van ziekte. Mocht er sprake zijn van een fysieke beperking dan kunnen de oefeningen waar nodig worden aangepast.

Rest mij jullie een prachtig voorjaar te wensen.
“Ook al zullen we alle bloemen plukken, de lente zullen we niet tegenhouden” – Pablo Neruda

Zonnige, frisse lente groet,

Ina