Nieuwsbrief november 2015

Beste allemaal,

Zelf heerlijke workshops gevolgd de afgelopen maanden. Fijn om inspiratie op te doen en te genieten van yoga, dans en meditatie! Geniet van het uitgelichte aanbod van YokiCoe yoga.

Tieneryoga
Vanaf 26 oktober is de 6 weekse cursus tieneryoga in Coevorden begonnen; voor tieners van 11- 15 jaar. Met aandacht voor yogahoudingen en diverse meditatie vormen en ademoefeningen die voor meer rust en/of kracht zorgen. Met thema’s die jongeren aanspreken in een kleine groep. Er is nog plaats voor 2 nieuwsgierige tieners. Graag geef ik deze cursus in januari een vervolg. Voor aanmelding en info klik hier.

Tienermeditatie
Een hele les mediteren kan dat wel en dan ook nog voor tieners? Kom en laat je verrassen tijdens deze 4weekse cursus tienermeditatie. Naast verschillende meditatie vormen bestaat de les uit yoga, oefeningen die zorgen voor meer lichaamsbewustzijn en een creatieve eindopdracht. Met thema’s die tieners aanspreken als vriendschap, je lichaam, kracht of verliefdheid. Voor tieners van 11-15 jaar vanaf 19 januari 2016. Voor meer info en aanmelding stuur een mail naar info@yokicoe.nl

Kinderyoga
Met veel plezier heb ik tijdens een workshop proeverij in Coevorden kinderen kunnen laten kennismaken met kinderyoga. In Hardenberg heb ik twee korte cursussen kinderyoga gegeven. Wil je meer en vaker kinderyoga dit kan in zowel Coevorden als Hardenberg. Bij voldoende aanmeldingen gaan we van start!
Voor meer informatie over de tijden klik hier.

Boekentips
Afsluitend enkele boekentips:
* een boek vol mindfulness oefeningen voor kinderen die je ook thuis makkelijk kunt doen: Eline Snel – Stil zitten als een kikker.
* een boek voor volwassenen met praktische tips en oefeningen voor het vinden van meer kracht en geluk! Leef je droomleven. Rosalinda Weel – Gelukkig zijn moet je durven.

Veel leesplezier de komende maanden!

Een yogagroet

Ina