Nieuwsbrief januari 2016

Beste allemaal,

Allereerst wens ik jullie al het goeds voor 2016!
Doe iets nieuws dit jaar, iets wat je nog nooit gedaan hebt, waar je energie van krijgt, wat je hart sneller doet kloppen. Blijf nieuwsgierig! Wat een prachtige eigenschap, veel meer is niet nodig en er komt zoveel moois uit voort. Dat wens ik jullie allemaal. ” I have no special talents, I am only passionately curious” – Albert Einstein.

Buikenyoga
YokiCoe start een nieuw yogaprogramma; buikenyoga.
Yoga voor kinderen met buikpijn zonder dat er een aanwijsbare lichamelijke oorzaak is gevonden. Met speciale aandacht voor de adem: de adem wordt vaak vastgehouden als reactie van het lichaam, als een soort bescherming tegen wat pijnlijk is. Een kind leert spanning los te laten en zich bewuster van zijn lichaam te worden.
Verder bestaat het yogaprogramma uit: ontspanning, massage, speelse yoga houdingen, meditatie en tekenen. Zowel individueel als in kleine groepjes wordt buikenyoga gegeven.

Familieyoga
Naast kinderyoga kun je bij YokiCoe familieyoga volgen. Er wordt voor elke schoolvakantie op de zaterdagochtend van 10.15- 11.30 een workshop gegeven. Familieyoga is voor kinderen van 5 t/m 11 jaar samen met een van de ouders. Opa’s, oma’s, broers, zussen en andere familieleden zijn ook van harte welkom en yoga ervaring is niet nodig!
Als gezin op een speels avontuur waarbij verbinding tussen ouder en kind, fantasie en plezier voorop staat. De eerste workshop is 20 februari; we gaan op avontuur naar het oerwoud; we doen spelletjes, speelse yogahoudingen, we zingen, er wordt voorgelezen en er is een creatieve opdracht. Kom geef je samen op voor dit avontuur!

Kinderyoga
Er starten cursussen in Coevorden en De Krim dit voorjaar.
In Coevorden kun je op zaterdag 6 februari gratis kennis maken met kinderyoga.
Tijdens een workshop proeverij bij het Centrum O & E geeft YokiCoe kinderyoga. Vanaf vrijdag 11 maart starten de lessen in Coevorden; voor kinderen van 7-11 jaar.
In De Krim start kinderyoga op woensdag 3 februari! Voor kinderen van 4-11 jaar. Het gaat om een cursus van 4 lessen met een voordelig kennismakingstarief!

Heb je al gemerkt dat het langer licht wordt ’s avonds? Heerlijk vond ik deze gewaarwording; we gaan weer richting het licht! Geniet van deze eerste maanden van het jaar, waarin de zon meer kracht krijgt. Ik kan intens genieten van de natuur zoals een mooie zonsondergang, bewust zijn en tijd maken voor de belangrijke dingen in het leven. Adem diep door en geniet!

Yoga groet,

Ina