Yoga en kinderyoga op de camping

Hoe leuk is het om yoga buiten te kunnen geven. In de natuur, met je gezicht in de zon, je haren in de wind
en je voeten in het gras.
Zunne yoga geeft yogalessen buiten voor volwassenen en kinderen.
Er is veel mogelijk workshops of een aantal lessen. De lessen zijn speels en plezier staat voorop! parachute

Kinderyoga
Bewegen( o.a. Lopen, stampen, kruipen, springen) , tik spelletjes,  yogahoudingen (die naar dieren zijn vernoemd), ademspelletjes, concentratiespelletjes, zintuigspelletjes, liedjes en versjes  zijn de ingrediënten die de yogales inkleuren. Hierbij wordt aangesloten bij de belangstelling en de belevingswereld van de kinderen.begeleiding-ina

In de lessen wordt gebruik gemaakt van materialen als kinder/prentenboeken, muziek(instrumenten), spelparachute, kleurplaten in de vorm van een mandala en materialen uit de natuur.

Bij mooi weer heerlijk buiten; Zunne yoga neemt yogamatjes mee. Mocht het weer wat minder zijn is een tent of andere overdekte ruimte welkom.

In de zomervakantie (m.u.v. week 31, 32, 33) is er ruimte om yogales en  kinderyoga les buiten te geven!

Voor meer informatie

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden, neem middels het contactformulier of telefonisch contact op.

Zunne maakt n.a.v. uw wensen graag een vrijblijvende offerte.

Yoga op de Lemeler Esch
Op camping de Lemeler Esch zal ook in 2020 in week 31 en 32 yoga camp georganiseerd worden door Yoga Ommen. Tijdens deze weken vinden er dagelijks yogalessen voor volwassenen plaats op deze prachtige natuurcamping.
Voor de kinderen is er ook yoga. Dit wordt aangeboden door de camping zelf. Rianne Otte van Veerkracht yoga en ik zullen daar één keer per week een les verzorgen voor kinderen van 4-12 jaar. Yo ga je mee op de camping?!
www.veerkrachtyoga.nl